Fordonsfakta

Fordonsfakta
P1110022

Våra FRC-klassade skåp med tredelad dörr bak gör det möjligt att minimera utsläpp av kylan, då endast mittdörren öppnas vid lossning. Vid lastning öppnas alla dörrar.

P1110033

På bilden visas ett skåp med tre temperaturzoner, den tredje förångaren sitter i bakre delen av skåpet. Två av zonerna kan stängas med en fällbar ”dörr”. Flexibiliteten är att kunna ha frys i korridoren, i den större ”kyldelen” eller i hela skåpet. Man kan även minska volymen i de olika zonerna med hjälp av dörrarna och de uppfällbara väggarna. Med andra ord så är flexibiliteten fullständig. De flesta av våra fordon har 2 temperaturzoner och den flexibla lösningen i övrigt.

Sommaren 2017 fick vi våra nya Volvo bilar. Vi har fått mer och mer uppdrag som kräver större bilar som väljer mer volym. Denna gång föll valet på Volvo som gett oss exakt det vi var ute efter till ett konkurrensmässigt bra pris.

P1090530

Ägare och VD Mats Skoglund demonstrerar Ältas ”Flexilösning” på ABC-kryssningen 2010 för många intresserade i branschen.

Alla fordon har Serviceavtal hos Scania, Volvo eller Mercedes och i dessa avtal ingår även baklyften. Alla våra fordon är försäkrade genom Länsförsäkringar. De flesta av våra bilar har  Hultsteins kylaggregat med service- och reparationsavtal.